Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 23 ani
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Pipele voastre / sacrilegiu, indrazneala, sau prostie???? Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
bostanul
-

Din: CLUJ-NAPOCA
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 2
Domnilor, cu respect va salut. Raul ma numesc, sunt din Cluj, si am de gand sa pornesc in aceasta "cale a fumului", dar necunoscator fiind , accept orice sfaturi referitoare la aceasta "drumetie".
    Neinregistrat fiind, am citit multe din postarile dumneavoastra,pe care le-am apreciat ca fiind foarte interesante, iar ochii mei "larg inchisi", parca s-au mai mijit putin.
     Nu am achizitionat inca nici o pipa, dar sunt pe cale s-o fac. Eeeee si de aici si numele "subiectului",...deoarece mintea mea s-a atasat de-o forma interesanta, si nu foarte accesibila, si anume:PIPA PETERSON HOPKINS SMOOTH.
Printre altele sunt si motociclist, si cand am inceput, am achizitionat exact cu motorul care mi-a "tulburat" visele si nu am dat gres. Credeti ca o asemenea "politica" , se poate folosi cu succes si-n aceasta situatie???


pus acum 11 ani
   
colyalbaitz
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 181
Cu pipele nu este bine sa incepi cu cele foarte scumpe, parerea mea, deoarece vei face greseli de incepator si iti va parea rau, cum mi s-a intamplat mie cu unele pipe.Dupa ce vei capata experienta si( iti vei intra in mana) poti achizitiona pipe mai scumpe si forme diferite.Eu iti recomand sa incepi cu un Capitol care este foarte robusta si tine la tavaleala.


_______________________________________
Daca la o pipa ai o companie placuta si un tutun bun poti sa fumezi pipa si din 'lemn' de coaja de ou.

pus acum 11 ani
   
Luk
-

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 10
salut!eu am inceput cu o gasparini de 25 euro care in timp s-a dovedit foarte loiala.am facut aproape toate greselile cu ea.se incingea de abia o puteam atinge pentru ca pana acum am fumat trabucuri si voi continua.usor usor ne-am imprietenit ,eu am devenit mai delicat iar ea recunoscatoare .mi-am cumparat apoi trei Mr.BROG din lemn de par .Minunate!acum vreau sa incerc una din briar de la ei.azi sau maine voi face comanda.

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la