Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Tehnici de fumat pipa / Nou venit in randul vostru Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
egobrain
-

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Salutari tuturor!

Am primit de curand cadou o pipa si un pachet de tutun Stanford. Primul contact cu pipa n-a iesit cum ma gandeam eu, dar m-am apucat sa gugalesc in cautare de informatii si am ajuns si pe acest forum. Ideea de a fuma pipa m-a atras de mai mult timp, iar acum cu acest cadou am gasit si oportunitatea de a incepe. Deocamdata nu o sa pun intrebari generale despre cum se umple, cum se trage sau cum se intretine pipa deoarece am citit suficient ca incepator.
Intrebarea mea este legata de calitatea pipei care o detin. Vreau sa va spun ca desi nu ma pricep la pipe, aceasta arata bine si este frumos finisata. Ca incepator, va intreb daca are rost sa merg pe ea in continuare pana prind ceva experienta, sau sa-mi procur una ""de firma""
Sa nu uit! Pipa are un filtru de carton (tub gol cu 2 capacele de plastic perforate) iar in interiorul bolului are un fel de con dintr-un fel de plasa de sarma. Poze, mai jos pe link:


Va multumesc anticipat!


pus acum 11 ani
   
ignatescuradu
**

Din: iasi
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 217
salut
in primul rand te rog sa completezi la profilul tau localitatea de unde esti, ca sa te putem ajuta mai mult decat cu sfaturi pe forum.
pipa nu pare cine stie ce, eu personal nu am mai vazut o pipa cu filtru metalic pe fundul ei, nu stiu cum se poate curata o asemenea pipa.
sfatul meu este sa iti mai iei una, brand Adsorba sau Danske club.

Radu


pus acum 11 ani
   
egobrain
-

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Imi cer scuze...asa este, normal ar fi fost sa ma prezint mai intai. Deci: Sunt Florin, locuiesc in Bucuresti si, dupa cum ziceam incepator in ale pipei. Multumesc pentru raspuns, o sa achizitionez o pipa recomandata de dvs...Pana una alta ma gandesc daca s-o tin si pe asta sau sa-i fac vant la gunoi...

pus acum 11 ani
   
Stefan
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1325
Dragul meu, aceea nu este o pipa pentru fumat tutun de pipa. Este un obiect decorativ cel mult. Am primit si eu una la fel. E din tabla smaltuita cu un mustiuc dintr-un plastic ingrozitor. Poti incepe macar cu un pachet start de la JPb ce poate fi gasit in METRO, o pipa de par sau cires. Cel putin pt ca aceste doua tipuri de lemn nu iti vor destainui niciodata adevaratul gust al tutunului pe care il savurezi din respectiva pipa. Briarul e achizitia pe care ar trebui sa o faci daca doresti sa patrunzi tainele tutunului. Macar un DC (Danske Club).

_______________________________________
"Daca in rai nu se fumeaza (pipa si) trabuc, eu nu intru acolo"
… spunea Mark Twain

pus acum 11 ani
   
egobrain
-

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 3
Va mutumesc stimate domn

Intr-adevar, pipa e no-name, desi pare frumos finisata. La cate ma pricep eu (deh profan)...nu pare din tabla smaltuita, parca ar fi totusi un lemn. Eu mi-am propus asa...sa termin pachetul de tutun Stanford pe care l-am primit cu aceasta pipa, ca sa-mi fac mana, dupa care sa cumpar o pipa asa cum se cuvine (de briar si nu ieftina). In prezent am experimentat cu pipa asta pe care am primit-o in jur de 12-15 fumate, iar cu ajutorul informatiilor de pe forum si de pe net in general, am cautat sa ma perfectionez si sa inteleg ce inseamna fumatul de pipa...Nu stiu cat am reusit pana acum, ideea este ca imi place si sunt multumit in general. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca pipa se stinge extrem de des...chiar si in timp ce fumez, desi am experimentat fel de fel de metode de umplut pipa... Ca inginer ce sunt...n-as pune aceasta stingere pe seama calitatii pipei pe care o am acum. Tirajul pare ok...tutunul l-am indesat in vatra dupa diverse reguli ale artei...si totusi...daca las pipa 10 secunde...trebuie reaprinsa...Sa fie experienta mea precara de vina?...sau totusi pipa?...


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la