Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandrina1 din Arges
Femeie
22 ani
Arges
cauta Barbat
22 - 46 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Cubaneze / Review: Cohiba Maduro No5 Genios Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
Trabucuri
-

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Astăzi, vă prezint ceva special. Cohiba Maduro 5 Genios, un trabuc personalizat robusto introdus în 2007, este într-adevăr o desfătare pe cinste. Costând peste 15  Euro  fiecare, nu se fumează zilnic (bine, cel puţin în ceea ce mă priveşte); mă recompensez numai la ocazii foarte importante.

Pur şi simplu, spune „fumează-mă”. Învelişul, obţinut după 5 ani de fermentaţie naturală (este mai închis la culoare decât majoritatea învelişurilor cubaneze, deoarece se folosesc doar frunzele superioare ale plantei), este unsuros şi indică imediat potenţialul acestui trabuc. Pre-pufăitul este foarte bogat şi, în esenţă, lemnos.

În această categorie de preţ, nu mi-ar plăcea să descopăr un trabuc care nu poate fi fumat. Din fericire, nu dezamăgeşte. Pufăitul nu este niciodată prea greu, deşi sunt posibile mici variaţii. Acelaşi lucru se poate spune şi despre ardere – nu este necesară nici o corectare, dar linia de ardere nu este întotdeauna 100% dreaptă.

Tare de la început, Genios degajă lent arome grele de lemn negru şi frunze căzute, cu puseuri piperate interesante. A doua treime este mai puţin nervoasă, iar condimentul este mai prezent. Echilibrul este perfect respectat. Finişul e foarte liniştitor, în ciuda lipsei de evoluţie. După cum puteţi vedea, complexitatea aromatică nu e ce-mi place aşa de mult la acest trabuc. Îmi place pentru că aromele ce se regăsesc sunt foarte bogate şi profunde, aşa cum îmi place mie.

Trebuie recunoscut că preţul este destul de prohibitiv. Nu mi-l permit mai mult de 3-5 pe an; însă, nu simt nevoia să fumez acest tip de trabuc zilnic – prefer să-mi reamintesc din când în când şi să văd dacă mi s-a schimbat părerea. Până în prezent, nu s-a schimbat.
Deşi nu-i pot da cea mai mare notă, din cauza preţului, încă mai cred că Cohiba Genios este un trabuc ce trebuie încercat. Putere şi eleganţă în acelaşi timp, acest trabuc este cu adevărat seducător.

review: cohiba maduro no5 genios vă prezint ceva special. cohiba maduro genios, trabuc robusto

44KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la