Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla Profile
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Cubaneze / Review: Partagas Lusitanias Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
Trabucuri
-

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Împreună cu Punch Double Coronas, Partagas Lusitanias este unul dintre Prominentes clasice. Prominente este un trabuc foarte lung, fumatul unuia necesitând răbdare şi concentrare. Categoric, nu este un trabuc pentru începători.

O recenzie bunicică; dar, dacă e ceva ce nu mi-a plăcut, e „rectilinitatea” trabucului. Pur şi simplu nu a fost perfect drept! Poate de asta am avut ceva probleme de construcţie.
Trabucul a fost bine rulat, fără aproape nici un fel de loc moale. Cu toate acestea, urăsc să mi se stingă trabucurile şi asta s-a întâmplat de câteva ori cu Partagas Lusitanias. Îmi dau seama cât e de greu să rulezi un astfel de trabuc, dar, din câte ştiu, numai cei mai experimentaţi torcedori au voie să facă prominentes. Am fumat destul de multe şi e o problemă frecventă. Cât despre aprindere şi ardere, trebuie să recunosc că n-am avut probleme.

E adevărat: acest trabuc oferă una dintre cele mai complexe şi mai bogate arome. Cred că de asta mulţi o numesc cel mai bun Havană din lume. Începutul este un mix plăcut din lemn scump şi nuci, arome care nu sunt niciodată copleşitoare, ci doar cum ar trebui să fie. După prima treime, Lusitanias dă note de ciocolată, condimente şi piele, care nu pot fi distinse individual cu uşurinţă, deoarece cocktailul este foarte original şi plăcut. Finalul este uşor, cu fum cremos şi gust de miere.

Sincer, cred că Punch Double Coronas  sunt o investiţie mai bună (apropo, e mai ieftin). Cu toate acestea, Partagas Lusitanias este un trabuc pe care toată lumea ar trebui să-l încerce cel puţin o dată.
Din nou, acesta este un trabuc de descoperit. La urma urmei, este unul dintre cele mai faimoase Havane, împreună cu Partagas Serie D 4 şi H. Upmann Magnum 46. Încercaţi-l şi sper să vă placă la fel de mult ca mie.

review: partagas lusitanias punch double coronas, partagas lusitanias este unul dintre clasice.

47.5KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la