Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Cubaneze / Review: Cuaba Salomoes Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
Trabucuri
-

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
Sunt destul de nou īn lumea trabucurilor, pentru că le fumez de abia 3 ani. Īnainte, obişnuiam să fumez tigarete, dar am simţit nevoia unei schimbări.

Un coleg de lucru mi-a deschis ochii către lumea trabucurilor īn mai 2006 şi nu regret nici o clipă. Atāt el, cāt şi soţia lui fumează trabucuri, aşa că n-a durat mult pānă am primit primul meu trabuc cubanez īn dar ceva mai devreme īn acelaşi an.

De-atunci fumez trabucuri īn mod regulat, pe măsură ce-mi permit finanţele. Cu şase luni īn urmă un alt prieten mi-a dat un trabuc Cuaba Salomones. Părea foarte īncāntat de achiziţie şi a insistat să īncerc unul şi să-i spun ce cred. Mai jos găsiţi impresiile mele despre acest figurado:

Dimensiune: Acest trabuc are măsurile impresionante de 7 1/4 x 49 şi este modelat īn stil figurado.

Aspect: Īnvelişul este neted şi mătăsos, cu mici urme de vene subţiri. Culoarea era de un maro mediu, asemănător pielii tăbăcite.

  La atingere: Trabuc era ferm atingerii, dar nu tare. Impresia de aspect era că trabucul era la fel de neted precum o arăta.

Pufăitul de dinainte de aprindere: Foarte plăcut, cu un gust minunat dulce de pămānt / frunze, īnainte de aprindere.

Aprinderea: Baza s-a aprins cum trebuie īnainte de primul pufăit , iar gustul pămāntos menţionat anterior a devenit acum o aroma incandescentă de pămānt, extrem de ispititoare. Mentionez ca unele dintre ele au probleme la ardere daca aprinderea este necorespunzatoare.

Primul pufăit: Pufăitul iniţial a fost, din nou, foarte pămāntos, cu o minunată aromă de tutun bogat. Dimensiunea trabucului şi-a īmprumutat un volum mare de fum gros.

Primul ¼: Pe măsură ce ardea trabucul, am observat că părea să apară o peliculă uleioasă, adsorbită īn īnveliş. (Aş dori să văd comentariile referitoare la asta, dacă e altcineva care a avut aceeaşi experienţă cu alte trabucuri) Gustul pămāntos era foarte plin cu apariţia unui strop de ciocolată (semi-dulce), urmat de gustul ulterior de nucă.

Mijlocul: Mijlocul trabucului este marcat de apariţia gustului plăcut de nucă anterior, precum şi dezvoltarea unui gust picant foarte cremos similar cu vanilia.

Finalul: Finalul a fost foarte cremos şi dulce, cu acel gust pămāntos minunat īncă prezent.

Concluzie: Acest trabuc a fost foarte bogat, consistent şi lung. A avut cantităţi mari de orice, pornind cu gustul şi pānă la final. A avut o aromă puternică şi foarte complexă. M-am trezit că mă uitam la vitole şi mă gāndeam ce bun ar fi după un an de īnvechire. Un trabuc cu adevărat magnific!

review: cuaba salomoes sunt destul nou lumea pentru că fumez abia ani. Īnainte, să fumez

40.8KB


_______________________________________


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la