Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
mememe12 din Bucuresti
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Pipele voastre / Sun nedumerit Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
Batranu
-

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
Salut sunt mihia si am primit o pipa recet cadou care a fost a bunicului meu si din cate am inteles avea 70 de ani .Am duso so curete so luistruiasca si arata mai bine>. Boon nui asta problema. Problema e ca sunt din botosani si nu gasesc nici un magazin de tutun si mam saturat sa tot fac comanda de ie internet cami vine cam greu na . Cinei din botosani sami spuna si mie de unde pot cumpara si eu. Multumesc

_______________________________________
God smokes more

pus acum 13 ani
   
mante
-

Din: Botosani
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 13
salut mihai (presupun)!
te felicit pentru pipa si sper sa-i acorzi toata atentia pe care o merita, avand in vedere varsta venerabila si descendenta. poate ne dai mai multe detalii despre pipa.
In lagatura cu intrebarea ta, exista un magazin, taboo se numeste, la intersectia dintre calea nationala si marchian, pe langa banca transilvania. Au acolo bauturi, niste trabuce si ceva tutun de pipa.
daca ai drum in suceava poti cauta la selgros si auchan in 2 locuri: langa casele de marcat si undeva la stanga mai este o tabacherie, o gasesti tu.
totusi, pe acest forum sau pe okazii gasesti oferte de tutun de pipa dintr-o gama mult mai larga si preturi mult mai bune decat in locatiile de mai sus. Cu bine!

Modificat de mante (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la