Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Pipele voastre / pipa savinelli ivory Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
wolf
-

Din: ploiesti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 52
Am cumparat de pe okazii, o pipa, briar f bun, diametrul bolului 2,5cm, lungimea bolului ~4.5 cm, lunigimea pipei 15cm, numai ca am intampinat o problema. proprietarul nu a auzit de tualeta pipei.avea o turta considerabila(un strat de aprox 3-4 mm),si gudron si nicotina cat cuprinde.in prima seara, am suptiat turta, am luat o perie si am inceput curatarea, cand am vazut cat de murdara este,am umplut totul cu sare de mare(inclusiv tunelul de fum)si am pus alcool. pot sa va spun, ca spre surprinderea mea, am repetat faza asta 3 zile la rand, ca sa o pot scoate la lumina,+ un pumn de vata(in loc de perii, pun vata pe bete de frigarui) pentru a mai economisii periutele.daca as fi adunat toata nicotina si gudronul de acolo, as fi putut lejer sa omor un cal =D . partea buna. pipa fumeaza excelent, dimensiunea bolului imi poate oferii clipe magice timp de o ora(in caz ca fumez amphora poate si mai mult putin).cu toate ca dimensiunile sunt mari, pipa este usoara, aproximativ 75-80 gr.

pipa savinelli ivory cumparat okazii, pipa, briar bun, diametrul bolului 2,5cm, lungimea bolului

17.6KB


pus acum 13 ani
   
Stefan
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1325
Felicitari pt achizitie Wolf. De multe ori poti gasi pipe bune, ca acest Savinelli, la preturi excelente. Ma bucur ca ai dat o noua viata pipei si te-ai chinuit sa o cureti. Faptul ca este usoara indica gradul mic de umiditate al lemnului ceea ce easte un lucru bun. De aceea pipa fumeaza uscat. Succes si la mai multe pipe reconditionate.

_______________________________________
"Daca in rai nu se fumeaza (pipa si) trabuc, eu nu intru acolo"
… spunea Mark Twain

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la