Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Tehnici de fumat pipa / intrebare prima pipa Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
alexc
-

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Buna seara,

Acum 24 de ore am primit un cadou frumos : o pipa + tutun + accesorii.

pipa : Brog nr. 24 "Bent Army"
tutunul : Amphora full aroma.

bucuros, am avut grija sa imi dedic cateva ore pentru asta si am inceput sa caut un "manul de utilizare"; dupa cateva ore am decis ca am adunat destula informatie pentru a incerca prima pipa si... e mai greu decat pare, dar dupa multe reaprinderi am reusit totusi sa simt gustul tutunului. Astazi am cautat modelul de pipa pe net sa vad ce e cu ea si e din lemn de par, dar nu am prea gasit instructiuni speciale pentru astfel de pipe (exista?). De pe diverse forumuri am inteles ca pipele din lemn de par sunt  fata de cele din briar si am decis sa vad care e oferta prin Iasi.. ajung in Mall : oferta foarte saraca, iar cele mai bune pareau pipele Capitol (de fapt o singura pipa, straight) la 180RON, in rest toate erau din lemn de par. Puteti sa-mi sugertai niste magazine (in Iasi - daca mai sunt altele mai bine aprovizionate si cu preturi relativ ok, sau online) de unde as putea sa imi gasesc o pipa mai ok si mai multe sortimente de tutun?

PS : la pipele din lemn de par mai este necesar "breaking in"-ul; se mai formeaza turta si daca da, ajuta cu ceva?


pus acum 14 ani
   
Hector
-

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 5
Salut,

felicitari pentru inceputul in pipa. Si eu sunt in incepator (citeste threadul cu lasatul de tigarete ca acolo e odiseea mea).

Tutunul Amphora e bun. Am citit despre el si l-am si fumat. Problema cu reaprinderile la Amphora FA am mai vazut-o dar mie nu mi s-a intamplat. Probabil e vorba de cum "impachetezi" pipa, dar ai timp sa inveti.

180 ROn pentru un Capitol e mult. In Cora in Bucuresti costa 130 RON dar eu iti recomand un Danske Club la 145 RON se gaseste in Cora in Bucuresti. Eu stiu ca tu esti din Iasi dar eu sunt in Bucuresti si in doua saptamani vin in Iasi, asa ca pot sa te ajut cu un Danske Club la 145 RON... Da-mi numarul tau de telefon sau ceva si vedem cum facem daca esti interesat. De asemenea pot sa te ajut si cu accesorii (ex filtre etc)

Eu am si Capitol si Danske Club si sincer se simte diferenta de calitate... cel putin eu simt. Prefer sa dau 15 RON in plus pentru un DC. Cat despre pipele de par nu stiu nimic...poate cei mai experimentati.

Sper sa te tii de pipa. Eu incerc sa conving cat mai multi cunoscuti sa treaca la pipa de la tigarete. Nu te da batut. Nu e greu, e doar mai meticulos...


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la