Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
madalina69 din Iasi
Femeie
23 ani
Iasi
cauta Barbat
23 - 35 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Pipele voastre / Prima pipa primul fum...need help Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
corso
-

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6
Numele meue mircea am 29 de ani  si sunt din Bucuresti. Fumator de tigarete nu sunt, asa fumul de pipa va fi primul fum inhalat (dupa multi ani). Am avut o tentativa in tinerete pe la 19 ani cu o pipa ieftina si extrem de lacuita...rezultatl a fost nu prea incurajator.
Acum vreau insa sa incep la modul serios. As dori sa cumpar o pipa cu care sa incep cu dreptul. Sincer nu prea ma pricep...am citi pe diverse forumuri insa cred ca parerea voastra mi-ar fi de real ajutaor. Daca aveti timp sa ma calauziti as fi recunscator. Deci in rezumat cu ce pipa considerati ca ar trebui sa incep cum sa o pregatesc si ce tutun sa folosesc...si alte sfaturi .
Multumesc mult


pus acum 14 ani
   
corso
-

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6
si inca o precizare...as vrea sa imi achizitionez o pipa buna..asa ca pretul nu are importanta.(pot face un sacrificiu)

pus acum 14 ani
   
pintea
Moderator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 234
Te salut Corso , e bine ca ai luat aceasta initiativa , ca si pipa eu te sfatuiesc sa mergi la Jpb (calea victoriei nr 222, parca , langa guvern cum incepe calea victoriei), in general pipele de acolo sunt de calitate , eu iti recomand o pipa Danske Club , pretul este unul rezonabil(aproximativ 130 de roni ). Acum vis-a-vis de tabac-uri depinde ce vrei :daca vrei tabacuri tari iti recomand de la Peterson Old Dublin, ceva de mijloc eu cred ca ar fi Amphora full aroma, iar ca tabac aromat iti recomand Stanwell Guarana , acum ramane ca tu sa te hotarasti , pana la urmatorul post :
Fum rece.


_______________________________________
Ma pipe et ma femme _Je le proclame_Sont des bojoux_Dont je suis fou!!!

pus acum 14 ani
   
corso
-

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 6
multumesc mult.

pus acum 14 ani
   
Stefan
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1325
Poti incerca si pipe fumate. Gasesti pe Okazii.ro si chiar si aici pe forum la "vanzari pipe si accesorii". Sunt deja formate deci au turta in vatra (un strat de scrum si uleiuri din tutun care fac gustul lemnului neutru).
   Referitor la prima ta postare: "fumul de pipa va fi primul inhalat" tin sa iti spun ca fumul de pipa nu se inhaleaza, la fel ca cel de trabuc, se trage in gura, se gusta si atat. Piparii care au fumat tigarete inhaleaza pipa la inceput dupa care reusesc sa pufaie cum este corect. Tu nu vei avea probleme. Succes!


_______________________________________
"Daca in rai nu se fumeaza (pipa si) trabuc, eu nu intru acolo"
… spunea Mark Twain

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la