Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Tehnici de fumat pipa / Buna ziua de la un novice Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
olarucristian
Membru

Din: Craiova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 0
Buna ziua am cumaparat o pipa butz choquin model 1304 care are vatra de spuma cred. Ce tutun imi recomandati eu am : Satruday fantasy, Stanwell Melgne, Peterson Sherlock Holmes old Dublin. Ce parerea aveti despre pipa si despre aceste tutunuri sunt bune sunt proasta au substante chimice ?Si am realizat ca fiecare pipa are un anumit fel de tutun si ficare pipa are procedeul ei de umplere

pus acum 15 ani
   
olarucristian
Membru

Din: Craiova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 0
Nu e prima pipa am  mai avut acum am vreo 4 dar nu mai pot fi folosite din cauza stadiului de degradare in care le-am adus. Am pipat o pipa inainte nu stiu cum se numeste era un made in italy la vreo 80 ron, am pipat cu un Sunday`s Fantasy si un Peterson Sherlock Holmes old Dublin si o umpleam 3 stratudi de tutun batatorite cu futacul primu ursor apoi mai apasat si ultimul apasam pansa simteam consistenta tutunului este buna trageam si 2, 3 fumuri din vatra ne aprinsa ca sa ma asigur era o pipa straight si dupa cateva incercari mi-a reusit sa fumez vreo 20-30 cam asa nu mai stiu exact am gustat din savoarea tutunui mai sus mentionat Peterson mia placut ff mult pipa nu sa incins fumul rece a fost bun, pana la un moment dat cand am inceput sa ma gramesc si fumez mai repede mai copilareste si atunci iutealea si pipa incinsa ma-au facut sa o sting. Acuma am o pipa Butz Choquin 1304 care am vrut s-o umplu prin metoda frank care nu a dat rezultate bune, pipa este cu vatra din spuma de mare care cred ca ii se potriveste mai degraba un tutun mai uscat mai si un fine cut pus prin metoda antigravitationala. Altfel am vazut ca un tutun cu o umiditate crescuta cum e cel de la peterson si cu acea vatra fiind din spuma se face mul mai rau condens asa ca....e cam iritabil gustul cand ajunge la sfarsit. Oricum acuma o sa folosesc sa vad daca gasesc acuma crystale pentru ca am auzit ca absorb umiditatea. Sfaturi ce ziceti de pipa cine a mai avut e o firma buna. Cat despre tutunuri mi-au placut mai putin sunday fantasy .

pus acum 15 ani
   
Dalles
****

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 404
Salut, olarucristian, bine ai venit pe forum.
Pipa ta e foarte buna, nu mai e nevoie sa ii pui cristale, spuma absoarbe ea insasi umiditatea. Mai bine lasa cateva ore tutunul la uscat inainte sa il aprinzi, daca este prea umed. Umpli pipa cu tutun (ca sa iei masura), apoi o golesti cu teapa futacului pe o farfurioara, si o lasi in pace 2-3 ore.
Ar fi mai bine sa nu mai indesi tutunul cu futacul cand umpli pipa. Se inghesuie firele prea tare si de-aia e posibil sa ti se incinga pipele asa de puternic. Cand pui tutunul preseaza-l usor cu degetul mare si atat.


_______________________________________
.
"I lit a pipe and had a good long smoke, and went on watching. The ferryboat was floating with the current..."
.
     - Mark Twain - The Adventures of Huckleberry Finn

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la