Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI
Forum al fumatorilor si colectionarilor de pipa din Romania. Interzis persoanelor sub 18 ani.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIPA CLUB CONSTANTA FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
Pipa Club Constanta FORUM INTERZIS PERSOANELOR SUB 18ANI / Despre trabucuri in general / topul celor mai proaste trabucuri Moderat de Dan, colyalbaitz, pintea
Autor
Mesaj Pagini: 1
stefan_iasi
-

Din: iasi
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 60
Salut!
Sunt un fumator incepator de trabucuri si incerc sa fiu cat mai informat in acest domeniu. Am cautat si am gasit un top al celor mai bune marci, chiar si un top al trabucurilor pentru incepatori, dar nu am gasit un "top worst ever cigars". De aceea am sa va rog in continuare sa ma ajutati sa intocmesc un asemenea clasament.
Propun spre evaluare urmatoarele marci: King Edward, Balmoral, Candlelight, Vasco da Gama, Villiger, Black Stone, Quorum, Carlos Torano, La Rica, El Copey, Luiz Martinez,El Guajiro.
Trebuie sa mentionez faptul ca marcile mai sus enumerate le-am propus intrucat se gasesc pe piata romaneasca, fie la magazin, fie online, si sunt putin cunoscute, cel putin pt mine. Am inceput cu King Edward, intrucat e "regele" acestui top, dar am inclus si o marca pe care am comandat-o online recent, Carlos Torano, si despre care am aflat doar lucruri bune.
Astept evaluarile si completarile voastre.


pus acum 15 ani
   
Stefan
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1325
King Edward, am incercat parca varianta black mi-a placut mai mult insa acum nu as mai fuma acel "natural wrapper" hartie colorata.
    Balmoral, nu am fumat
    Candlelight, am incercat o singura data dar au foat atat d eputuroase incat nu mai pun gura pe asa ceva
    Vasco da Gama, intre 13 si 16 lei la noi pe piata, le-as da o nota de trecere cu indulgenta, au gust de tutun dar nu cine stie ce.
    Villiger, un pret cinstit pt niste "trabucuri" machine made, acest brand foloseste tutun selectionat si poti avea surprize placute.
    Black Stone, ce sa zic, ianafara de acel sweet tips, mai au si tigaretele cu tutun de pipa. Combinatii fatale bune pt cei de 18-19 ani
    Quorum, Carlos Torano, La Rica, El Copey, Luiz Martinez,El Guajiro nu am fumat dar daca ar fi macar la fel de bune cum e Corona de la Altadis ar fi bine.
Topul meu:

1) Worst Candle Light
2)Black Stone
3)Viliger
4)Vasco da Gama


_______________________________________
"Daca in rai nu se fumeaza (pipa si) trabuc, eu nu intru acolo"
… spunea Mark Twain

pus acum 15 ani
   
duclad
-

Din: Milano
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8
Luiz Martinez Silver Selection Robustos fumez de fiecare data cand ajung in Bucuresti. Parerea mea ca sunt o alegere buna la pretul pe care il au si la ce mai gasesti prin Bucuresti in magazine.

pus acum 15 ani
   
Stefan
Administrator

Din: Constanta
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1325
Salut duclad. Aici se discuta despre cele mai proaste trabucuri iar tu ne spui despre Luis Martinez care iti plac. Fa-le te rog un review si posteaza-l unde se incadreaza, la Nicaraguane. Succes.

_______________________________________
"Daca in rai nu se fumeaza (pipa si) trabuc, eu nu intru acolo"
… spunea Mark Twain

pus acum 15 ani
   
duclad
-

Din: Milano
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 8
Scuze, am vrut doar sa-mi spun parerea in legatura cu aceste trabucuri care se regasesc pe lista lui Stefan. Intelesesem din postul lui ca doreste nu doar completarea topului ci si evaluari. A spune ca-mi plac este un pic exagerat. Cum alte trabuce din lista nu am fumat mi-ar fi dificil sa-i gasesc pozitia in acest top. Poate nici nu apartin acestui top.

Pentru cine vrea sa incerce eu le cumpar de la magazinul unirea din bucuresti, la parter, la intrarea de langa kfc. Pretul 10RON un robustos. Mai au si alte vitole dar nu am incercat.

Numai bine.

Modificat de duclad (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la